H O M E    |    P R O D U C T E N       R E V I E W S   

       
   

 

R E V O L U T I E   I N   G E L U I D

Reference Tweaks producten zijn synoniem voor een revolutie in geluid verbetering. Naast dat ze erg effectief zijn, zijn ze ook betaalbaar. De Reference Tweaks voor audio zien er misschien eenvoudig uit, maar ze zijn eigenlijk high-tech. Ze zijn gebaseerd op een bewezen wetenschappelijke formule. Wij passen deze formule toe in onze zelfontwikkelde T T L techniek. Wat heeft TTL u te bieden? U kunt een geweldige verbetering over het gehele geluid spectrum verwachten. Soundstage zal dieper en breder zijn en dat tegen een zwarte achtergrond. U zult nieuwe details ontdekken, maar het belangrijkste zal de toegenomen muzikaliteit zijn. Een vloeiender en vriendelijker klinkend muzieksysteem. De hoge frequenties zullen meer gedefinieerd zijn zonder metalig te klinken en de bas mooier doortekent. Kort gezegd: U krijgt over het hele frequentiegebied een analoger en aangenamer geluid.

 

T T L   T E C H N I E K

Wat onze producten zo bijzonder maakt is het vermogen om materialen op submoleculair niveau te herbalanceren door de TTL behandeling. Op submoleculair niveau worden de geleider en de pluggen opnieuw gebalanceerd wat een positieve invloed heeft op de geleiding en dus op het geluid. Het is om het even uit wat voor materiaal de geleiders bestaan, koper, zilver, rhodium of goud, het signaal wordt schoner. Een andere belangrijke eigenschap van de TTL techniek is dat het het Electro magnetische veld vermindert. 

Onze TTL behandeling techniek is door ons uitgevonden en is uniek in de audio wereld. Daarom zijn wij en blijven wij de enige leverancier van deze bijzondere audio tweak. Onze producten verliezen hun eigenschappen niet na verloop van tijd. Naast dat ze makkelijk zijn aan te brengen, zijn ze gemaakt van organische materialen, dus milieu vriendelijk. Tot slot en niet in het minst zien ze er goed uit door het Japanse design.

Probeer onze producten 30 dagen uit. Je zult dan versteld staan door de aangename verandering in je geluid.

 

V A N   A U D I O P H I E L E N   V O O R   A U D I O P H I E L E N

Onze diepe liefde voor muziek en geluid en de wens om onze geluidinstallatie te verbeteren heeft ons bij de TTL uitvinding gebracht. T T L bleek een geweldige manier om grote verbeteringen in audio sets te bewerkstelligen. Als audiophielen willen wij onze uitvinding delen met andere audiophielen op een vriendelijke en financieel betaalbare basis en hebben daarom Reference Tweaks opgericht.

Na vele jaren van onderzoek en ontwikkeling introduceren we nu, eind 2011, een aantal bijzondere audio accessoires. Als oprichters en als audiophielen zijn we blij en trots op deze audio tweaks. Nu kun je voor relatief weinig geld nog meer genieten van je kostbare audio set. We wensen je alvast een blij luisteren.

Hans en Nenno, oprichters.

 

C O N T A C T

 

       

  R e f e r e n c e   k e n m e r k e n


   B e s t e   a u d i o   t w e a k s   o o i t

 

 

 

 

     English version

 

 

   

B e s t e l l e n   &   B e t a l e n


Internationale klanten kunnen gebruik maken van PayPal. Europese klanten kunnen ook betalen per bank. Lees verder.

V e r z e n d i n g

Alle bestellingen worden verzonden met TNT registered Mail the next business day. Verzendkosten zijn 7,00 voor Holland. Europa 10,00. Rest van de wereld 16,00. Lees verder.

L i n k s

Hollandse en internationale audio forums, fabrikanten en tijdschriften. Lees verder.