Miracle Wraps getest

R E V I E W S   I N   H E T   N E D E R L A N D S

www.qualityhifi.nl  Maar haal ze weg en de sound zet een pijnlijk stapje terug …..

www.puresound.be  Gerald Ruiter: Samenvattend kan ik concluderen dat de Miracle Wraps zeker een hoorbaar effect hebben.

www.audioreview.nl  Nog een positieve recensie met de Miracle Wraps en de conclusie van Ron Ploeger, de recensent: Ik zou het willen benoemen als meer dan een kleine nuance. Dit is sterk spul. Dit zijn meer dan twee glaasjes wijn. Schuddebuiken van het lachen. Hoe is het mogelijk dat een simpele envelop met wat curieuze rijstpapiertjes dit effect teweeg kan brengen! Petje af.

Nabericht van Ron: Na maanden inzet en uitproberen ervaar ik het Magic Wraps effect nogmaals als positief dramatisch, iedere Wrap erbij vergroot het effect, tot een punt waarop bijna een ‘relaxatie verzadiging’ optreedt.. Een Wrap op de ingang van de eindversterker geeft hier al een overduidelijk effect. Met de Magic Wraps ervaringen staan lichtnetfilters als medicatie in welke vorm dan ook in een geheel ander licht (!)

Ronsaudioblog: Conclusie: Een diepe buiging voor dit product. Het maakt waar, wat op de website wordt beweerd. Je moet het proberen om het te geloven.

Miracle Wraps samples zijn beschikbaar voor reviewers van (online) tijdschriften.

 

R E V I E W S  I N  H E T   E N G E L S 

www.tweak-fi.com  Review from Amine Slimani: The Miracle Wraps are a highly recommended tweak. It is easy to try and not ridiculously priced for the type of improvement it provides.   

www.hifi-advice.com   Uitgebreide recensie van de Miracle Wraps en de Magic Sleeves. Conclusie: Ze blijven in mijn systeem, absoluut.  Update 31 januari 2012: Een review van de Miracle Wraps Interlinks: Het effect is zo groot dat het te veel kan zijn in sets die al erg warm klinken. Gelet de bescheiden prijsstelling adviseer ik een ieder om een set uit te proberen.

www.tweak-fi.com  The effect of the Miracle Wraps was far from subtle.

Gene Fisher, U.S.A.  It would be hard for me to overstate the improvement in my system. I wanted to tell you how amazingly good my system was after continuing to tweak my system with the AC Miracle Wraps and then adding the Interlink Miracle Wrap to my D-60 digital cable!

G E B R U I K E R S  

* Een groepje audiophielen heeft een serieus onderzoek gedaan naar de werking van de Miracle Wraps in hun systemen. Hier zijn hun 4 verslagen:

* verslag op set 1, klik hier

* verslag op set 2, klik hier

* verslag op set 3, klik hier

* verslag op set 4, klik hier

 

A N D E R E   G E B R U I K E R S

Na plm. een half uur was het WAUW! Strakkere bas, meer soundstage, meer analoog en bovenal veel vriendelijker. Grandioos!

* Betoverend effect, ik kan niet stoppen met luisteren.

* Onwaarachtige transformatie van mijn set.

* Het doet wat jullie beloven. Leuk!

* Deze Tweaks hebben me volledig verrast.

* I shall sing their praises at every opportunity even though I haven’t a clue as to how they are doing what they do.

* Thank you very much for one of the best improvements I have ever heard to my system.