R e f e r e n c e   p r o d u c t e n 


  B e s t e    a u d i o   t w e a k s   o o i t

 

      De nieuw ontworpen Wraps

     1. Miracle Wraps Power

    2. Miracle Wraps Interlinks

    2. Miracle Wraps Interlinks  dubbel

     2. Miracle Wraps Interlinks  digitaal

    2. Miracle Wraps Interlinks

    3. Miracle Wraps Fuses 

      4. Reference Tweaks Bags

 

V E R B L U F F E N D E   A U D I O   T W E A K S       

Onze Miracle Wraps doen je audio system muzikaler en natuurlijker klinken. Ze verbeteren je geluid in alle frequenties zonder het karakter van je set te veranderen. Het is een geweldige upgrade! Onze producten zijn gebaseerd op de toepassing van een totaal nieuwe techniek in de audio wereld: De T T L techniek. Geen oude wijn in nieuwe zakken, maar een  wetenschappelijke formule in een revolutionaire audio toepassing. T T L maakt wat goed is, een stuk beter. Ook wat al heel goed is! De belangrijkste werking is de herbalancering op sub-moleculair niveau, waardoor de geleiding verbetert en het signaal schoner door gegeven wordt. En dat hoor je!

De apart ogende Wraps zijn volledig met de hand gemaakt van sterk rijstpapier en zijn gevuld met T T L geactiveerd poeder. Dit poeder is organisch en gifvrij. Heb je een vraag, bijvoorbeeld over welke Wraps toepassen in jouw setup, aarzel dan niet en Email ons.

                                                                    

M I R A C L E   W R A P S

1.  Miracle Wraps Power, 15 cm x 5 cm.  Rijstpapier Wraps voor alle Schuko connectors, USA en Europese types. Geweldige resultaten wanneer ze toegepast worden op stekkers van bij voorbeeld: CD spelers en DAC's, voorversterkers, geďntegreerde- of hometheater versterkers, hoofdtelefoon versterkers en eindversterkers. Prijs van een wrap, € 50,00. (zie ook de interessante promotiebundels).

2.  Miracle Wraps Interlinks, 8 cm x 5 cm.  Rijstpapier Wraps voor alle audio interlink pluggen. Analoge interlinks gebalanceerd of ongebalanceerd en digitale interlinks, zoals coax and Toslink hebben enorm baat bij de Wraps. Je hebt een Wrap per digitale interlink nodig! Werkt geweldig op pluggen, van bij voorbeeld: CD spelers, DAC 's en voorversterkers. Maar ook op audiophiele iPod interlinks voor head-fi. Prijs van een wrap  € 35,00. (zie ook de interessante promotiebundels).

3.  Miracle Wraps Fuses, 13 cm x 2,5 cm.  Gebruik deze Wraps op je Old School stoppen in de meterkast. Bind de Wrap voorzichtig rond de porseleinen stophouder en sluit het met de reeds aan de Wrap bevestigde blauw linnen tape. Na 10 minuten zul je al een flink verschil horen, maar wees geduldig want na 24 uur zul je versteld staan van het uiteindelijke resultaat. Omdat alle Miracle Wraps dezelfde unieke T T L herbalancering functie hebben werkt deze Wrap ook erg goed bij speciale audiophiele stoppen en bij speciale audiophiele elektra groepen. Prijs van een wrap  € 35,00.

4 Reference Tweaks Bags 5 cm x 3 cm.  Miracle Wraps nu in een handzame tweak-zelf uitvoering. Bedoeld om zelf je audio set te tunen door plaatsing in, op en onder componenten, stekkers en pluggen. Een geweldige verbetering en ook geschikt voor mobiele versterkers zoals de Graham Slee Voyager, CMOY en de Neco. Er is meer autoriteit, het geluid is vloeiender, muzikaler en rijker. Ook hier is het beter om 10 minuten te wachten met luisteren, omdat dan de verschillen duidelijker zullen zijn. Prijs, 3 stuks, slechts  € 30,-- Verzending: € 2,00.

30 dagen kunt u de Miracle Wraps uitproberen. Niet goed; geld terug. Al onze producten worden geleverd met de How to use Miracle Wraps handleiding, klik hier.

Ter introductie en promotie van de Reference Tweaks producten hebben wij twee speciale promotiebundels voor u gemaakt, waardoor u in een keer een geweldige upgrade heeft voor uw systeem.

B u n d e l  1:  Eén Miracle Wraps Power en 2x Miracle Wraps Interlinks. In plaats van € 120,-- betaalt u maar € 100,--

B u n d e l  2:  Twee Miracle Wraps Power en 2x Miracle Wraps Interlinks, geen  € 170,-- maar: € 135,--.

 

  G O L D   L A B E L   netkabel  is geschikt voor alle audio componenten. Zoals geďntegreerde versterkers, eindversterkers en monoblokken. DAC 's, streamers, CD spelers, voorversterkers, platenspelers enz.

De netkabel is opgebouwd met de beste connectoren van IeGo en de beste kabel van Furutech, want hoe hoger de kwaliteit cq zuiverheid van de onderdelen, hoe groter het T T L effect. De onafgeschermde kabel is standaard aan beide zijden uitgevoerd met 24 karaats goud vergulde koperen connectoren van IeGo, die af fabriek diep-cryogeen behandeld zijn. Wij prefereren bij de Gold Label netkabel de IeGo connectoren boven de Oyaide en de Furutech om het coherente, natuurlijke en kleurrijke geluid van de IeGo's. .

Als geleider gebruiken we de Furukawa mono-crystal koperen kabels, deze zijn momenteel de beste geleiders op de markt. Daarom gebruiken wij ze in onze netkabel. Ze geven een dynamisch geluid met veel drive en een erg groot beeld met exacte plaatsing.

Door het gebruik van de beste onderdelen en toegepast in de juiste combinatie maak je een hele goede netkabel. Maar door het T T L activatie proces toe te passen op de kabel en de connectoren worden deze delen naar een aanmerkelijk hoger plan gebracht en krijg je een high-end netkabel. Subliem en uniek in prestatie en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding. Goud !  

  G o l d   L a b e l   n e t k a b e l , 100 cm met de standaard blauwe of zwarte kabelhoes, € 590,--.  Meer informatie op de speciale Gold Label webpagina, hier   

 

 

C O N T A C T 

 

 

   

B e s t e l l e n   &   B e t a l e n


Alle bestellingen worden verzonden met TNT registered Mail the next business day. Verzendkosten zijn € 7,00 voor Holland. Europa € 10,00. Rest van de wereld € 16,00. Internationale klanten kunnen gebruik maken van PayPal. Europese klanten kunnen ook betalen per bank.

B e s t e l l e n :

Stuur een Email met de volgende informatie:

1. Wat u wilt bestellen

2. Uw adres

3. Hoe u wilt betalen.

 

  English version

 

R E V I E W S  

www.qualityhifi.nl  Maar haal ze weg en de sound zet een pijnlijk stapje terug … .

www.puresound.be: Gerald Ruiter: Samenvat-tend kan ik concluderen dat de Miracle Wraps zeker een hoorbaar effect hebben.

www.audioreview.nl   Nog een positieve recensie met de Miracle Wraps en de conclusie van Ron Ploeger, de recensent: Ik zou het willen benoemen als meer dan een kleine nuance. Dit is sterk spul. Dit zijn meer dan twee glaasjes wijn. Schuddebuiken van het lachen. Hoe is het mogelijk dat een simpele envelop met wat curieuze rijstpapiertjes dit effect teweeg kan brengen!  Petje af.

Nabericht van Ron:

Na maanden inzet en uitproberen ervaar ik het Magic Wraps effect nogmaals als positief dramatisch, iedere Wrap erbij vergroot het effect, tot een punt waarop bijna een 'relaxatie verzadiging' optreedt.. Een Wrap op de ingang van de eindversterker geeft hier al een overduidelijk effect.

Met de Magic Wraps ervaringen staan lichtnetfilters als medicatie in welke vorm dan ook in een geheel ander licht (!)

www.ronsaudioblog.nl   Conclusie: Een diepe buiging voor dit product. Het maakt waar, wat op de website wordt beweerd. Je moet het proberen om het te geloven

Een groepje audiophielen heeft een serieus onderzoek gedaan naar de werking van de Miracle wraps in hun systemen. Hier zijn hun 4 verslagen:

* verslag op set 1, klik hier

* verslag op set 2, klik hier

* verslag op set 3, klik hier

* verslag op set 4, klik hier

www.tweak-fi.com  Amine Slimani: The Miracle Wraps are a highly recommended tweak. It is easy to try and not ridiculously priced for the type of improvement it provides. 

www.hifi-advice.com  Extensive reviews on Miracle Wraps and Magic Sleeves. Conclusion: Definitely a keeper. Update: The effect is so large in fact that it may become overwhelming in cases where the sound is already very smooth. Given their modest cost, I advise everyone just to go and try them both for yourself!

Gene Fisher, U.S.A.  It would be hard for me to overstate the improvement in my system. I wanted to tell you how amazingly good my system was after continuing to tweak my system with the AC Miracle Wraps and then adding the Interlink Miracle Wrap to my D-60 digital cable!