H O M E    |    K E N M E R K E N        R E V I E W S  

     

R e f e r e n c e   s p e c i a a l 


   B e s t e    a u d i o   t w e a k s   o o i t

 

      Reference Tweaks Bags

    2. Magic Sleeves

 

   English version

 

 

 

M A G I C   T W E A K S

Onze Reference Tweaks doen je audio system muzikaler en relaxter klinken. Ze verbeteren je geluid in alle frequenties zonder het karakter van je set te veranderen. Het is een geweldige upgrade! Al onze producten kenmerken zich door de toepassing van een totaal nieuwe techniek in de audio wereld: De T T L techniek. Geen oude wijn in nieuwe zakken, maar een  wetenschappelijke formule in een revolutionaire audio toepassing. De belangrijkste werking is de herbalancering op sub-moleculair niveau, waardoor de geleiding verbetert en het signaal schoner door gegeven wordt. En dat hoor je!

1.  Reference Tweaks Bags 5 cm x 3 cm.  Miracle Wraps nu in een handzame tweak-zelf uitvoering. Bedoeld om zelf je audio set te tunen door plaatsing in, op en onder componenten, stekkers en pluggen. Een geweldige verbetering en ook geschikt voor mobiele versterkers zoals de Graham Slee Voyager, CMOY en de Neco. Er is meer autoriteit, het geluid is vloeiender, muzikaler en rijker. Ook hier is het beter om 10 minuten te wachten met luisteren, omdat dan de verschillen duidelijker zullen zijn. Prijs, 3 stuks, slechts  30,-- Verzending: 2,00.

2.  Magic Sleeves.  T T L  behandeld katoen (ecru,15-20 mm), linnen (grijs, 7-11mm) en bamboe (ecru, 7-11mm) sleeves. Prijs voor alle typen, 10,00 p.m..

 

C O N T A C T 

 

 

 

stat tracker for tumblr

 

   

 

M i r a c l e   W r a p s


De Miracle Wraps om toe te paasen op Schuko en IEC connectoren en interlinks. Lees verder

B e s t e l l e n   &   B e t a l e n

Internationale klanten kunnen gebruik maken van PayPal. Europese klanten kunnen ook betalen per bank. Lees verder.

V e r z e n d i n g

Alle bestellingen worden verzonden met TNT registered Mail the next business day. Verzendkosten zijn 7,00 voor Holland. Europa 10,00. Rest van de wereld 16,00. Lees verder.

L i n k s

Hollandse en internationale audio forums, fabrikanten en tijdschriften. Lees verder.